Hae opiskelijaksi

Hoitotieteen ja terveyshallintotieteen tutkimusyksikköön valitaan vuosittain noin 48 uutta opiskelijaa. Opiskelijat valmistuvat terveystieteiden kandidaateiksi ja maistereiksi.

Infoa kevään 2017 terveystieteiden hakukohteista löydät seuraavilta sivuilta:

Hoitotiede (hoitotiede ja terveystieteiden opettaja), Terveystieteiden tutkinto-ohjelma, terveystieteiden kandidaatti ja maisteri (3v + 2v)

Terveyshallintotiede, Terveystieteiden tutkinto-ohjelma, terveystieteiden kandidaatti ja maisteri (3v + 2v)

Sivuilta on edelleen linkki Opintopolku-hakuportaaliin, johon on koottu opiskelijahakuun liittyvät sisällöt hakukohteittain.

Myös lääketieteellisen tiedekunnan sivulla on tietoa hoito- ja terveyshallintotieteen tutkimusyksikön opiskelijavalinnoista.

Katso nyt tästä linkistä tuore terveystieteiden esittelyvideo Terveystieteet 2017 - Oulu.

Terveystieteet 2017 - Oulu juliste

Uratarinoita terveystieteistä