Opinnot

Tarjoamme monipuolisia opintoja terveystieteen laaja-alaisesta kandidaatintutkinnosta maisterintutkintoon.

Opintoneuvonta: Lääketieteellisen tiedekunnan koulutuksen lähipalvelut, K201 (Aapistie 7A, 2. krs) study.medicine(at)oulu.fi.

INFOA UUDELLE OPISKELIJALLE

Tervetuloa opiskelemaan terveystieteitä! Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan opiskeluusi liittyviin asioihin. Tarkistathan erityisesti, koskevatko kohdat 5 ja/tai 6 sinua. Niissä ilmoittautumisen deadline jo 1.8.17.

1. Uuden opiskelijan opas 2017-18

2. Lukujärjestys syksy 2017 - opetus alkaa 1.9.2017 klo 10.45 Linnanmaan yliopistokampuksella. Tarkista lukujärjestys ennen opintojen ja yksittäisten opintojaksojen alkua mahdollisten muutosten varalta.

3. Rekisteröityminen hoitotieteen ja terveyshallintotieteen tutkimusyksikön sähköpostilistalle: http://lists.oulu.fi/mailman/listinfo/hoitotiede

4. Facebookista löydät tutkimusyksikön sivun (Nursing Science and Health Management - Oulu) ja opiskelijoiden suljetun Facebook -ryhmän ”Hoitotieteen ja terveyshallintotieteen opiskelijat 2017”

5. Lisäinfoa aikaisempien opintojen hyväksilukemisesta sekä opiskeluun liittyvää ohjausta ja neuvontaa orientaatiojaksolla 352001Y Opinto- ja työelämäohjaus, opintoihin orientoituminen (2op), joka on pakollinen kaikille syksyllä 2017 aloittaville opiskelijoille

Opintojen hyväksilukulomake