Opiskelijaelämää

Oulun yliopiston pääkampusalue sijaitsee Linnanmaalla, noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta.  Yliopistossa opiskelee noin 14 000 opiskelijaa (2015) kymmenessä eri tiedekunnassa.

Niistä biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta ja lääketieteellinen tiedekunta sijaitsevat Oulun yliopistollisen sairaalan (OYS) kupeessa Kontinkankaalla.

Jokaisen perustutkinto-opiskelijan etu- ja palvelujärjestönä toimii Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY). Sen puoleen voi kääntyä kaikissa opiskelua ja opiskelijan arkea koskevissa asioissa. OYYn sivulta löydät tietoa myös eri aine- ja harrastejärjestöistä. Lisäksi OYY tiedottaa mm. opiskelijaetuuksista, erilaisista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Opiskelijan arjesta ja hyvinvoinnista löydät tietoa myös täältä.

Viimeksi päivitetty: 14.11.2017